SHAKE-HAND bv is als gespecialiseerd toeleverancier van genormde machineonderdelen reeds meer dan 30 jaar actief in de machine- en apparatenbouw. Met de producten van ELESA+GANTER verdelen we het grootste gamma kwalitatieve bedieningsonderdelen welke momenteel op de markt te vinden is. Daar we service en kwaliteit voorop stellen kunnen we de grootste machinebouwers tot onze klanten rekenen.

SHAKE-HAND bv
Havennr. 8721A
Durmakker 17
9940 EVERGEM
tel 09 253.22.88  fax 09 253.25.00
www.elesa-ganter.be

 

Producten

Afstandsringen - Handwielen - Scharnieren - Ball Lock Pin - Indexing Plungers - Schroefdoppen
Beugelgreep - Kartelschroeven - Snelspanners - Blokkeerstiften - Kijkglazen - Stelvoeten
Borgpen - Klemhendels - Stergreep - Cardan - Kruiskoppelingen - Sterknop
Draaiknop - Lasklemmen - Verende drukstukken - Drukstukken - Misati - Vleugelmoeren
Gaffel - Ontluchters - Buisgreep - Handgrepen - Peilstokken - Verstelbare hendels

Materialen

Polyamide - Polypropyleen - Fenolhars - Sanitised - NBR
Inox 303/304/316 - Gietijzer - Staal - Aluminium - Zamac - Messing

ELESA+GANTER

Eén plus één is meer dan twee

Meer dan 30 jaar geleden bundelden Elesa en Otto Ganter de krachten voor een partnership, dat de naam Elesa+Ganter meekreeg. Vandaag is de Italiaans-Duitse onderneming dé referentie in de wereld van industriële machineonderdelen. Een voorstelling.

Elesa werd meer dan 60 jaar geleden opgericht en is wereldleider in de ontwikkeling en productie van gestandaardiseerde machineonderdelen in kunststof. Die worden verkocht onder de merknamen Elesa® Standard, Ergostyle® by Elesa en Elesa-Clayton®. De sterkte van Elesa ligt in het ervaren team van medewerkers, dat de specifieke behoeften van miljoenen klanten over de hele wereld kan voorspellen en eraan weet te voldoen. Alle bedrijfsprocessen van Elesa worden gestuurd en gecontroleerd door een modern ERP-platform, wat een vlotte productie en een stipte levering mogelijk maakt. Deze aanpak maakt de Italiaanse onderneming tot de geprefereerde leverancier van tal van industriële machinebouwers.

Ganter is een Duitse onderneming met meer dan 100 jaar ervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van componenten in aluminium, staal en roestvrij staal voor uiteenlopende industriële toepassingen. Een brede technische knowhow en een klantgerichte service maken van Otto Ganter een leverancier om op te bouwen. De meerwaarde van het bedrijf ligt onder andere in een geautomatiseerd voorraadbeheer, dat snelle en foutloze bestellingen en leveringen garandeert.

Focus op design

In de jaren '70 sloegen Elesa en Otto Ganter de handen in elkaar. Elesa+Ganter is nu een toonaangevende onderneming en heeft het ruimste aanbod machineonderdelen en bedieningscomponenten in huis. Enerzijds kunnen bij het bedrijf gestandaardiseerde producten besteld worden. Anderzijds kunnen de technici van Elesa+Ganter de producten ook customizen op maat van de klant. Grote sterkte van het partnership is de combinatie van uitvoerig ergonomisch onderzoek met een voortdurende aandacht voor styling. Dat resulteert steeds in een innovatief en uniek ontwerp. De producten van Elesa+Ganter werden dan ook al meermaals beloond door internationale Industrial Design jury's zoals 'Design Center' in Stuttgart en 'Compasso d'Oro' in Milaan.

Kwaliteit voor alles

Voor Elesa+Ganter is een onberispelijke kwaliteit prioriteit nummer één. De focus op kwaliteit is terug te vinden in alle geledingen van de onderneming: van productie tot logistiek, van boekhouding tot marketing. Alle bedrijfsprocessen zijn gericht op een voortdurende verhoging van de efficiëntie en een optimalisatie van de dienstverlening. Het wekt dan ook geen verbazing dat Elesa+Ganter in 1993-94 als één van de eerste ondernemingen het ISO 9001 certificaat in ontvangst mocht nemen.